Laiškutis visiems
+3
Biks
Pilstux
Šprotas
7 posters
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Laiškutis visiems
Vajee, tik dabar pamačiau šitą temą atsiprašau, nemuškit
Na man tai sekasi neblopgai:) laikas greitai bėga, nespėji žiūrėt kaip dar viena savaitė prabėgo:) gruodžio 16 dieną karnavalas mokyklos bus Havanoj, tai pagal tradiciją mūsų laidos vaikinai turėtų čipendeilus daryt bet man atrodo jų nebus:D
Ai va, tau ir Gediminui linkėjimai nuo Ališauskaitės, pasakojau apie judu truputį, sakiau, kad pas Aistuką į Čekiją lėksim
Susiradau darbuką, na tokį turbūt visai laikiną, neaišku kiek ten reiks manęs, va ir chebrytė dar nežino - mergytę iš darželio kelis kartus per savaitę turėsiu parvesti:) vis keli litai.
Na šiam kartui užteks )
Na man tai sekasi neblopgai:) laikas greitai bėga, nespėji žiūrėt kaip dar viena savaitė prabėgo:) gruodžio 16 dieną karnavalas mokyklos bus Havanoj, tai pagal tradiciją mūsų laidos vaikinai turėtų čipendeilus daryt bet man atrodo jų nebus:D
Ai va, tau ir Gediminui linkėjimai nuo Ališauskaitės, pasakojau apie judu truputį, sakiau, kad pas Aistuką į Čekiją lėksim
Susiradau darbuką, na tokį turbūt visai laikiną, neaišku kiek ten reiks manęs, va ir chebrytė dar nežino - mergytę iš darželio kelis kartus per savaitę turėsiu parvesti:) vis keli litai.
Na šiam kartui užteks )
Pachmielka- Pranešimų skaičius : 28
labukas brangieji niuz kaip jums sekasi? ar dar neuzpuoe kiauliu gripas? kas naujo? kaip laikotes? *
Laba baik tu, Aiste, nėr kada mum sirgti visokiais kiaulių gripais, o nauju ožkų gripu tuo labiau va vakar ėjom mūsų Pilstuką pasveikinti su gimtadieniu Šiuo metu ramiai sninga pas mus, šiek tiek šaltukas ėmė spausti
Pasakok, kas pas tave naujesnio
Pasakok, kas pas tave naujesnio
Pachmielka- Pranešimų skaičius : 28
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Puslapis 2 iš 2